Invandring – Sveriges sista hopp?

16 11 2007
På Viasat History går en mycket bra serie vid namn ”War of the Worlds” Där en mycket bra professor presenterar historia och nutid.
Idag la han fram något otroligt vackert som jag vet att Sverigedemokraterna (till exempel) inte tänkt på.
I EU föds 1.2 barn per förälder. För att hålla befolkningen stabil, dvs att den varken blir mindre eller fler. Behövs 2.3 barn.
Det är så vackert. Om inte våra egna barn ska behöva betala 75% skatt för att ge sina gammla det de vant sig vid och anser sig förtjäna
Så måste vi importera människor. Att bara börja knulla som kaniner funkar inte heller då detta har pågått sen 70-talet. Problemet är redan över oss.
Vilket vissa säkert märkt i tex äldrevården. Vi måste importera människor.
Och vad är det vi europeer absolut vägrar göra? Rent ekonomiskt kommer vi gå under om vi inte gör det. Det är fakta.
Är det värt det?
Är det värt att skickas tillbaka till stenåldern bara för att vi är rädda för det vi inte förstår? För att vi vägrar inse fakta och göra något bra av allting.
Ta emot invandrare, låt dem känna sig välkommna så är de svenska innan du hinner säga schischkebab!
Om de nu promt måste bli svenska.
I tex iran har det sen 70-talet föds 4-6 barn per förälder. Så där har de istället hur mycket folk som helst. Redan Gengis khan insåg vikten av att kontrollera demografin. Därför hans arméer befrukta varenda kvinna de såg. Därför han doppa snoppen i varenda kungahus mellan Tokyo och Berlin.
Det är till och med så att idag om man hade DNA att jämföra med, skulle kunna finna att helt otroligt mycket människor över hela världen är släkt med den lilla jäveln.
Så i genom våran bekvämlighet har vi dömt oss själva till om inte utrotning, alla fall erövring. Vad spelar det för roll om vi stänger sveriges gränser om vi inte kan hålla våran egen befolkning och ekonomi flytande? Vi dör innifrån.

Åtgärder

Information

Lämna en kommentar