Sverigedemokraterna’s oslipade Diamant

20 10 2007

En man skrek en gång ”4%? vi kommer få minst 10% 2010!!!”. Han var Sverigedemokrato och Tämligen oslipad.

Ungefär som i dagens DN:

SD-Kurirens Chefredaktör Richard Jomshof skriver i en artikel om ”Islamiseringen av Sverige”och manar till nationell kamp: ”På samma sätt som den demokratiska världen tog kampen mot nazismen under 1930- och 40-talen, måste vi i dag ta kampen mot islam och islamisterna”.I en annan lång artikel pekar Jomshof ut muslimska arabiska män som frekventa våldtäktsmän med ”rasistiska och kulturella motiv” att begå övergrepp på svenska flickor.


För mig är det helt oförståligt hur någon kan lyssna på det där bara rakt av. Men tyvärr så gör folk det.

När DN frågar Jimmie Åkesson varför islam och muslimer som folkgrupp måste bekämpas, skruvar han lite besvärat på sig:– Jag förstår din invändning. Men det där är semantik. Det som åsyftas är islamister. Generellt är det så klart skillnad mellan muslimer i allmänhet och radikala islamister.

Det Jimmie säger här är ju faktiskt något helt annat än föregående talare sagt. Men endå säger de att de säger samma sak och de representerar samma parti.

– De kan väl bara ta sina BMW-ar och sticka hem, skriker plötsligt och opåkallat mitt i partiledaren Jimmie Åkessons välkomsttal en gäll och ilsken mansröst ur den drygt hundrahövdade publiken av sverigedemokratiska kommunpolitiker.


Återigen En representant för SD som lät sin glans skina över. Det är ganska svårt att se hur SD ska kunna ta sig in i riksdagen om 3 år när de har EN person som kan tala vackert och presentera en äcklig politik som något rumsrent. För det tycker jag att Åkesson ska ha cred. Han är duktig. Men för att ta sig till Riksdagen behövs mer än EN person med välsmort munläder. Det behövs som Regerignens skandaler har visat fler vältaliga ju fler glappkäftade du har. Det behövs även en stark och god ledare och ledarorganisation. Allt detta saknar SD. Inte ens Sossarna, sveriges största parti kan plocka fram så mycket vältaligt som folk som det behövs för att släta över alla otroligt korkade uttalanden SDare ofta lyckas med.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: