Ja till NATO!

22 03 2009

Bättre männskor än jag har redan påpekat fördelarna med ett medlemskap i NATO så jag ska inte bränna så mycket krut där. Däremot kan en kort historielektion vara till nytta. 

NATO började som ett gemensamt försvarsavtal mellan ett antal västeuropeiska länder (Stor Britannien, Frankrike och Benelux länderna) som i sig var en fortsättning på det tidigare Dunkirk fördraget mellan Frankrike och Stor Britannien. När sovjet blockerade Berlin så skapades Western European Union’s Defense Organization (WEU) men väldigt snart insåg man att inte ens hela västeuropa hade resurser nog att stå emot de 15 ”unions republikerna” som Sovjet Unionen bestod av. USA är till sin natur väldigt isolerat från Europa och därför har de alltid varit ointresserade av att blanda sig i sånt som de ser som ”europas ensak” men föratt få tyngd i alliansen var man tvungen att binda USA till den europeiska kontinenten därav uppstod NATO.

Som ni ser innefattade det inga konstiga brygder, nakendanser i månskenet, offergåvor eller andra hedniska eller satanistiska ritualer. Faktum är att jag kan inte hitta några som helst tecken på att NATO skulle vara en ond organisation eller vara skapad ur ondska så foliehatt-vänstern kan ta av sig foliehatten och lukta på kaffet, det är NATO som gäller.

/Andersson

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: