Glöm Bin Laden, Fienden är; Pappa.

16 10 2008

Det här är helt utanför bloggens egentliga ämne, men satan! Jag kokar av frustration.

Har de senaste två dagarna varit inne på http://daddys.blogg.se/ och läst lite bitar. Anledningen till att det bara blir lite bitar är att jag blir så arg och ledsen så jag helt enkelt stänger av datorn och går ut.

Feminism har ju enda sen jag hörde det, legat på min onda sida. Jag tycker inte om det. Jag jämför det med Islamism, Nazism utan att tveka. Det har inget med jämlikhet att göra. Det är bara ”vi och dom” tänkande med en stor skopa hämnd.

Detta land är Trasigt!

Men det är klart, länge leve den socialistiska kärnfamiljen med mamma som den enda som kan ta hand om ett barn. Då pappan ska vara i stridsvagns fabriken.

För mycket? Jag tycker inte det. Detta land har socialiserats till den gräns att det inte tillåter individer. Det är fel.

För varför lyssnar man inte på en man som kämpar sig blodig för sitt barn? Varför ser man inte individen som svettig och med blodiga knogar slår på din dörr, bönar och ber om din uppmärksamhet?

För det finns inte individer. Det finns män och kvinnor. Kvinnor har vissa egenskaper, Män andra. Män är dåliga föräldrar, Kvinnor är bra. Läs bara aftonbladet i deras stora Kvinnotidning:

  1. http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article1467949.ab
  2. http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article3484494.ab
  3. http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article3372599.ab

Det tragiska att det där fick jag bara genom att gå in på Aftonbladet-Wendela. inget sökande, inget letande. När vår vi läsa om de lådvinspimplande mammorna? Men nej….

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

17 10 2008
Moty

Det här satte ord på många tankar jag haft den senaste året men inte haft ork och tid att skriva ned.

Bra skrivet!

19 10 2008
Ellie

Du skriver så otroligt bra!
Det klagas på pappor om dom inte tar ut halva föräldraledigheten. Och gör dom det så gnälls det över att dom inte städat, handlat eller vad som helst. Känns som vi kvinnor promt vill ha något att klaga över. Jämställdheten hanldlar om att respektera varandras olikheter och kompensera varandra, inte bli ett och samma kön. Det finns ju en anledning till att vi är olika (så tycker jag iaf).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: