Rysslands nästa Vasall?

13 01 2008
Våra älskade riksdagsmän och statsråd verkar ju inte helt vakna eller välorienterade i detta långa vackra land vi kallar Sverige. I ett samtal angående detta fenomen, alltså att de kan missa att de fattas 1.5 miljarder i Försvaret. Att Torsken är utdöd, gasledninagr med mera… framkom detta skämt

Riksdagsmännen kommer till arbetet;

– Åh, nya uniformer, men kom igen, flytta på dig så jag kommer in.

Литва и Латвия вновь пытаются шантажировать

– Men vänta nu….

som inte känns så jävla rolig när man skrattat klart och inser att det inte är speciellt långsökt. Som exempel finns det idag INGET som står mot fall ryssland finner det nödvändigt att
genomföra en ”polis-aktion” mot gotland. Detta kan tänkas hända, sverige kan inte garantera gaslednignens säkerhet, sverige ger nej till gasledningen med mera.
I FN har Ryssland Veto, EU är beroende av rysslands leveranser av energi, Speciellt just denna gasledning. Nato… ja… de flesta medlemar är EU och USA kanske frustar lite, men de kommer knappast o räddar de små skitarna som suttit och kastat skit på dem i 50år och trott att de kan klara allt själva. Det Enda som finns är internationell lag, men ingen som uppräthåller den.

Det Putin gör är ju att bygga ut deras ”Politiska fittighetssystem” till att innefatta så mycket mer än vapenmakt. Om de kan stänga av elen / värmen i Berlin, förse Irakier med modernare RPG-er och träning, motsvarande. Då kan de få som de vill utan att dra igång armageddon.

Europa är beroende av Rysslands leveranser av Gas och Olja. Annars fryser vi och människor som fryser har urusel moral.
USA är beroende av att Ryssland inte går in och ger fullt stöd till alla som kan sticka nålar i USAs hjärta. USAs makt bygger på att de tar en fiende åt gången. Om det skulle dyka upp terrorister med gedigen kunskap i militär taktik och teknik. Skulle USA vara ute ur leken på 4-5år.
Och det är detta hot ryssland, nordkorea och iran håller mot USA och anledningen till att vi inte hör om det i media är för att du skulle itne förstå, få journalister förstår och politiker förstår absolut inte.
Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: